Taas vierähti aikaa edellisestä bloggauksesta. Tällä kertaa olen tosin saanut aikaan aika paljonkin :). Päivittäminen vaan taas jäänyt :/.

Ensimmäinen "sarja" on Helmikuun aikana juhlittujen synttärisankareiden kortteja.

Tämä meni kaveriperheen pikkuneidille 1-vuotis kortiksi. Sisäsivuilla kaikki kulmat koristeltu samoilla kiekuroilla kuin tässä edessäkin, ja lisäksi iso ykkönen.

Tässä siskonpojan 9-vuotiskortti. Aika kesäinen, ötököitä ja tuo poitsu niin kesäisissä vaatteissa. No, kyllähän se kesä sieltä vielä tuleekin :D. Sattui muuten hassusti, vasta kuvasta huomasin, että näyttää siltä, kuin yksi paperin kuplista tulisi tuon pojan suusta :). Josko hän vaikka puhaltelee saippuakuplia ja siitä kaikki nämä pallurat :D.

Tämä toisen siskonpojan kortti. Hän täytti 11-vuotta. Nuo reunan pitsit ovat pelkkiä suikaleita, joiden reuna juuri ja juuri jäi piiloon tuon ruskean paperin alle. Pitsikuvion tein fiskarsin reunaleikkurilla.

Toinen sinisävyinen "sarja" syntyi tilauksesta perjantaina.

Ensin rippikortti pojalle. Tässä sovellettu hieman Miijjan tekemää luonnosta Jehkotar Card Challengeen. Olisi muuten tuonut varmaan ilmettä enemmän korttiin, jos noihin ruusuihin olisi tehnyt vielä lehtiä.

Tämä meni 50-vuotis kortiksi naiselle. Oikeastaan tämä on pari aiemmin tekemälleni perhoskortille. Perhosen osat ovat tässä toisinpäin, eli tein kahdesta eri kartongista kaikki perhosen osat ja käytin ne sitten keskenään kahteen perhoseen. Tähän tuli kuvan oton jälkeen vielä äärviivatarroilla 50 tuohonperhosen alle oikealle.

Aika suloinen tuli tästä, ainakin omasta mielestäni :). Kortti siis pienelle poikavauvalle. Tämä Penny Blackin leimasin on mielestäni niin sopiva juuri tälläiseen tarkoitukseen :).

Nämä viimeiset eivät siis olleet tilauksesta kaikki sinisiä. Niistä vaan tuli sellaisia :D.