Värittelin taas eilen illalla pitkästä aikaa. Tein samasta leimakuvasta kaksi eri väritystä (pahoittelen kuvien huonoa laatua, otin kuvat kännykällä, kun unohdin eilen kameran kaverien luo)

1786692.jpg

Ensimmäisessä on pohjat tehty promarkereilla. Lisäksi hiuksissa, hiusnauhoissa, paidassa, housuissa ja kengissä on varjostuksia puuväreillä.

1786701.jpg

Tämä kuva on kokonaisuudessaan väritetty puuväreillä. Nyt vasta huomasin, että siivet onkin tällä neidolla jääneet kokonaan värittämättä. Pitääpä korjata asia, ennen kortiksi tekoa. Ehkä eron huomaisi paremmin, jos olisin tehnyt noista suurinpiirtein saman värisiä, mutta jotenkin tuo vihreä taas veti tuon punaisen jälkeen niin puoleensa... :). Molempien kuvien oikean jalan alla on leimatessa tullut suttua, mutta tarkoitus olisi leikata nämä ääriään myöten, joten se ei haittaa. Itse kuvat on kumminkin hyviä.

Kun nämä saan jossain välissä työstetyksi korteiksi asti, niin pitää sitten ottaa se parempi kuva, kunhan kameran kotiin taas saan :).

Nyt kesällä on tullut tehtyä aika vähän kortteja tai muutakaan askartelua. Osa on kyllä vielä kuvaamatta, eli ei täällä nyt ihan "toimettomana" olla oltu ;). Nyt on vaan tehnyt mieli olla pihalla, kun ilmatkin ovat suosineet. Ja omakotitalossa kun asutaan, niin ei ne hommat sieltä pihalta lopua. Aina saa jotain nurkkaa olla kuopimassa ja nyt on mattojen pesu kesken. Tuli taas vaan noita sateita niin ei ole viitsinyt jatkaa pesua, kun eivät kuitenkaan sateessa kuiva. Ehkäpä taas tänä viikonloppuna saisi jotain aikaan silläkin saralla. Toivotaan vielä lämpimiä ja aurinkoisia ilmoja :). Vaikka elokuuta jo kovaa mennäänkin :D.