Ei se auta, silloin on tehtävä kun se inspis iskee. Tällä kertaa kortti syntyi siskonpojalle, joka saavuttaa lähiaikoina täysi-ikäisyyden. Alunperin ajattelin tehdä jonkin juhlinta-aiheisen kortin, onhan se täysi-ikäisyys kova juttu, mutta kun on kova kalamies, niin teinkin sitten tälläisen:

1517442.jpg

Kuvien laatu on taas vähän mitä sattuu, kun piti heti päästä postaamaan tämä kortti kun valmistui. Nuo linnut tais tulla liikaa tohon leimakuvaan. Ne kun vetelin vaan hetken mielijohteesta...Leimakuva MariAnnilta, paperi ihmekaupasta, napit kaapinperältä ja kun en mieleisiäni kirjaimia ääriviivoistani löytänyt, niin kävin sitten tulostamassa Wordista ja leikkasin irti. Fontti Flubber, netistä ladattu Disneyn fontti.

1517445.jpg

Vielä lähikuva leimakuvasta. Väritin jälleen puuväreillä.

Vierailin tänään Pinkin pienessä askartelu galaxissa ja sain sieltä idean koristella tuon kirjoitustilan sisäsivulta. Tästä tuli tosi yksinkertainen, mutta tekeminen vei jonkin aikaa. Nimittäin tuli toteutettua äärviivojen hyötykäyttöä. Tiedättehän ne pienet tarrapalat, mitkä jäävät arkkiin, kun sen ääriviivat viedään? No käytin yhtä ääriviivatarraa muottina ja siirsin joka kulmaan sitten niitä peiniä tarrapaloja. Tulee siis käytettyä koko arkki tyynni eli kokonaan ;).

1517444.jpg

Säästin sitten erilleen siihen arkille sen ääriviivan, mitä muotina käytin, kun kyllähän se vähän kärsii siitkä, kun monta kertaa liimataan ja taas revitään irti. Saa käyttää sitä sitten toistekin, kun innostuu näpräämään. Suosittelen tätä konstia, jos et ole jo kokeillut. Tosin hyvät hermot pitää olla ja pitkä pinna, että jaksaa noiden pienten palasten kanssa näprätä :D. Eikä varmaan olis pinsetitkään pahitteeksi!