Miijjalla on blogissaan arvonta käynnissä. Lisäksi hän pyysi osallistujia laittamaan samaan postaukseen ensimmäisen leimaamalla tehdyn kortin ja samasta kuvasta nyt tehdyn kortin.

Ei siitä taida olla niin hirveän kauaa kun ensimmäisen kortin leimaamalla tein. Aluksi harrastin enemmän 3D-kortteja. Ne on nyttemmin kummasti jääneet. Maaliskuussa olin tehnyt tälläisen kortin

1343013.jpg

Nyt en ehtinyt tekemään uutta korttia, mutta jos tämä toissaviikolla tekemäni kävisi tähän :)

1726324.jpg

Molemmat on koristeluiltaan aika yksinkertaisia, miehille kun ovat. Niille kun on vaikeaa keksiä noita koristuksia. Suurin ero on varmaan leimakuvan värityksessä. Molemmissa on kyllä käytetty ihan samoja puuvärejä :). Ainakin omaan silmään väritys on parantunut mutta ainahan sitä on varaa parantaa :D.

Tässä vielä yksi kortti blogini alkupuolelta. Olen tehnyt tämän jo joskus puolitoistavuotta sitten. Rippikortti tämäkin ja pojalle myös. Tämän vanhempaa tuotantoa ei taida olla kuvattuna, eikä varmaan paljoa tehtynäkään. Noihin aikoihin se askartelukärpänen puraisi oikein todenteolla. Aina olen näpertelystä pitänyt, mutta jäänyt tätä ennen vähemmälle. Lähinnä joulukortteihin.

1202021.jpg