Meidän neitin kummitädillä on tänään syntymäpäivä ja olen sitten jo jonkin aikaa väsännyt hänelle lahjaa. Kuvittelin aloittaneeni ajoissa, mutta niin se vaan taas meni viimeistelyissä viimeiseen iltaan. Tämän kassin ohje on Tildan tapaan - kirjasta.

Ensin pari kuvaa noista vuoripaloista. Ompelukset ei taida olla mitään kauneimpia, mutta onneksi nuo jää piiloon kassin sisään. Niin siis nämä sisätaskut on ihan omasta päästä. Kassilla kun on kokoa niin ajattelin, että pakkohan siinä on olla muutama tasku pikkusälälle, jotta ne löytää. Kännykkätaskussa on tarrakiinnitys. Taskusta itsestään taisi kyllä tulla vähän turhankin pitkä. Lähinä ajoin takaa sitä, että puhelinten mallitkin muuttuvat ja että tuohon taskuun sopisi sitten mahdollisimman moni eri mallinen puhelin. Puhelintaskun vierellä on ihan vaan tuollainen avotasku. Piti pistää vähän täytettä noihin taskuihin, että erottuvat taustasta :).

Toisella sivulla onkin sitten vetoketjullinen tasku. Taisi olla peräti toinen vetoketju minkä meikäläinen ompelee, mutta kyllä siitä ihan hyvä tuli. Eipä tuosta kuvasta kyllä erota muuta kuin tuon itse vetoketjun...

Tässä vielä laukku päältä päin. Tein toiselle sivulle tuollaisen kirjonnan. Kesän viimeiset kukkaset, näin syksyyn kun ollaan menossa :). Vähän meinasi olla hakusassa tuo kirjonta, sen verran on jo edellisestä kerrasta aikaa. Mutta aika kiva tuli siitäkin. Senkin malli on muuten samaisesta Tilda-kirjasta. Kännykkä vierellä antamassa mittakaavaa. Laukku on siis tosi tilava.

Ruskea on niin neitin kummitädin väri ja lisäksi hän tykkää laukuista. Ja laukkujahan ei naisella voi olla ikinä liikää, vai mitä ;). Toivottavasti tämäkin laukku saa ulkoilua ja taskut ovat toimivia yms. No käyttäjä saa sitten antaa palautetta, miten tässä onnistuin :)