Nyt sitten valmistui ensimmäinen Tilda-hahmoni. Tein uudesta Sisusta Tildan tapaan- kirjasta metsänasukeista sen hiiren. Kyllähän siitä aika söpö tuli, mutta parantamisen varaakin on ;).

Ihan ekana, noi kasvot. No, meni toi vaalennus päin mettää. Salama vielä pahentaa sitä entisestään! Eka ajattelin etten vaalentais ollenkaan, mut sit aloin miettiä, et näkyykö noi silmät jos en vaalenna. Sen verran tummaa toi kangas kuiteski. Laitoin sit suoraa mustetyynyllä, ku ei oo mikään märkä tyyny, mut ei toi hyvin kyllä onnistunu.

Sit olis vielä ainakin noi jalkojen mutkat. Ompelin vartalon vähän turhan pitkillä pistoilla ja nua mutkat sitte vähä kinnaa. Onneksi satuin Tilda foorumissa törmätä keskusteluun, missä puhuttiin näiden ompelusta, ja siellä neuvottiin tekemään pienillä pistoilla. No kädet sit tuli niillä ja tuli ihan siistit. Korvien ja pään kiinnittämistä vois kans harjotella, et tulis siistimmin.

No tästä on hyvä vaan petrata :D. Ja neiti 1 vee tykkäs tästä kyllä kovasti. Oli aina vaan tossa sohvalla, kun neiti heräs päikkäreiltä ja heti ku näki tuon niin piti mennä sitä kattomaan ja halailemaan :D. Kiitollinen on toi kohdeyleisö pienestä :).

ps. tää on kyllä mun mielestä ihan selvä poitsuhiiri, täytyy siis tehdä sille tytsy kaveriksi jossain vaiheessa.