Taas meni tämäkin päivä näin pitkälle, ennen kuin ehdin korttini tämän viikkoiseen haasteeseen väkertää. Olipas taas mielenkiintoinen malli, mutta jotain sentään syntyikin :). Tuo tosiaan vaihtelua omaan askarteluun kun osallistuu tähän haasteeseen. Ei tuu kaikki kortit samalla kaavalla :D. Mahdoinkohan jo samaa miettiä viime viikollakin...

Tässä tämän viikon haaste:

1496362.jpg

Ja mun aikaansaannos

1498994.jpg

Kuva ei paras mahdollinen ole, kun se päivä ei enää paista tähän aikaan ;).

Leimakuva on saatu ja väritetty sekä promarkereilla, että puuväreillä. Lisäksi ruusuihin kimallusta ja reunat (jos se mitenkään vaan näkyy) on pehmennetty öljypastelleilla ( vai miksi niitä sanotaan, paketis lukee oil pastels. Kumminkin niitä sellasia värejä, millä EI voi värittää mitään tarkasti, kun eivät oo mitkään teräväkärkiset ja terottaa ei voi). Kulmat muotoilin kulmaleikkurilla. Ei varmaan näy sekään, mut leikkuri teki samalla kukka-kohokuvion noihin nurkkiin.

Ylä- ja alapuolen raidat on leikattu sellaisesta helmiäispaperista, joka on lumikelloilta. Kuin myös keltainen nauha ja varmaan tuo onnea- teksti. Nappi polinkasta, haaraniitti varmaan Crafticasta ja paperi vaihtokamaa.