Ajattelin aikani kuluksi testailla värittää leimakuvia erityyleillä (toisinsanoen kahdella eri tyylillä, kun niihin löytyy värit ;) )

Tässä ensin parit magnoliat

1478336.jpg

Vasemman puoleinen on väritetty pelkästään puuväreillä ja oikeanpuoleinen ihonväriä lukuunottamatta promarkereilla. Kyllähän tulee erilaista jälkeä, mut onhan väritkin ihan erilaiset. Pitäis vaan saada hommattua nuota promarkereita enemmän, kun on tällä hetkellä niin vähän noita värivaihtoehtoja. Ovat vaan niin kalliita :(.

1478338.jpg

Nämä hiirulaiset on väritetty taas pelkästään puuväreillä. Vähä noille hiirille on vaikea keksiä tuota turkin väriä ja vielä vaikeampaa on nuo karvattomat kohdat. Minkähän väriset ne oikeasti on? Tuli muuten ihan ikävä kesää, kun noita mansikoita väritti. Onneksi se ei enää niin kovin kaukana ole :). Alla olevan kuvan väritin eka, joten tässä jätin jo suosista nuo mansikan täplät värittämättä. Vaikka taitaa ne oikeasti olla ainakin kypsissä mansikoissa punaiset, mutta näyttävät näin paremmilta.

1478340.jpg

Tästä kuvasta meinasin tehdä ensin haastekorttini tämän viikon Jehkotar CardChallengeen. En kuitenkaan löytänyt sopivan värisiä taustapapereita, joten kuva saa jäädä odottamaan sitä hetkeä kun olen tehnyt paperiostoksia. Tässä on väritetty mansikat ja lehdet promarkereilla. Sekä hieman maata hiirien jalkojen alla.  Hiiret on puuväreillä (tuli tummemmat kuin alunperin ajattelin). Lisäksi suurin osa maasta ja hieman lehdissä on puuväritykset. Mansikat vedin ensin kokonaan punaiseksi, mutta meinasin jo sen jälkeen heittää koko kuvan mäkeen, kun se ei näyttänyt yhtään hyvältä. No keksin sitten laittaa noi pilkut valkoisella geelikynällä ja voilà, ne näyttää heti paremmilta. Niihin tuli jotenkin eloa. Ainakin omasta mielestäni. Näkyyhän näissä hiirikuvissakin aika hyvin tuo puuvärien ja promarkereiden ero.

Sekä magnoliat, että house mouset on saatu vaihdossa Orvokilta.