5.8. Kortit lähti postiin jo tänään päivällä, eli ihunia kortteja olisi odotettavissa postilaatikoihinne siis huomenna :).

4.8. Kaikki kortit saapuneet! Tarkoitus oli laittaa kortit teille eteenpäin jo tänään, mutta mutta... Se kamera ei vieläkään ole kotona. Pyydän miestä hakemaan sen tänään töistä tullessaan. Kortit ovat sen verran upeita, että ansaitsevat ehdottomasti tulla kuvatuiksi kameralla, eikä puhelimella. Pistän korteista sitten oman postauksen, kunhan olette omanne saaneet. Enhän voi pilata ylläriä ;)

1.8. Vieläkin puuttuu muutamat kortit. Mutta lähtevät matkaan teille takaisinpäin, heti kun ovat saapuneet.

29.7. Muutamat kortit jo saapuneet. Viimeinen korttien postituspäivähän oli 31.7. Vielä siis muutama päivä aikaa askarrella :).

1.7. Sähköpostia lähtenyt kaikille osallisujille. Jos et ole mitään saanut niin pistä vaikka kommenttia.

24.6. Nostelen tätä taas vähän ylemmäs :)

16.6 Juhuuu... Osallistujia kaivataan!

Onko kaikilla jo lorupussit täynnä? Vaihtoja on tainnu olla kyllä enemmänkin liikkeellä. Itse vaan satuin törmäämään näihin niin myöhään, ettän nyt on vasta isoin villitys päällä :). Nyt saa mainostaa, jos tunnet/ tiedät jonkun, joka myös pitää lorukorteista niin ei muuta kuin vink vink, että täällä olisi vaihtoa tarjolla :D.

Oon hurahtanut lorukortteihin. Ajattelinkin tiedustella olisiko halukkaita immeisiä vaihtoon? Mukaan mahtuisi 10 askartelijaa minun lisäkseni. Eli vaihto menisi niin, että jokainen tekisi sen 10 korttia (+itselle) samasta lorusta ja lähettää ne minulle ja minä jaan ne sitten osallistujille.Voisin myös ottaa vastaan ehdotuksia siitä, kuinka pitkä askarteluaika korteille annetaan. Näin kesällä kun on kumminkin kaikenlaista muutakin.

Toivottavasti innokkaita osallistujia löytyy :)

Aikaa ilmoittautua 30.6. asti.

Kortit postiin viimeistään 31.7.

Vähän pidempi tuo tekoaika, jos sattuu vaikka lomareissu tuolle heinäkuulle.

11.6. Tälläistä siis ajan takaa. Jokainen valitsee haluamansa lorun ja tekee siitä lorukortin. Loru ilmoitetaan minulle, jotta ei tulisi päällekkäisyyksiä.Lorukortista ei kannata tehdä mitään jättisuurta, jos esim omistaa lorupussin, niin sinne pitäisi sitten ne kortit sopia. Vihdossa, mihin itse osallistuin, oli toiveena kortin koko n. 10x10 tai 15x15. Jos saa kaikki 10 korttia sopimaan C5 kuoreen, niin ei varmaan ole silloin liian suuria. Kortin muodollahan ei sitten ole väliä :).

Kun lähetät valmiit kortit minulle, laita mukaan postimaksulla varustettu kuori (esim helposti kuori), missä on osoitteesi. Lähetän tässä kuoressa sinulle takaisin tulevat kortit.

Tulikos nyt selitettyä mahdollisimman vaikeasti :D...

Saa pistää sähköpostia tai kommenttia jos tulee jotain kysymyksiä meileen :).

Mukaan ilmoittautuneet:

1. Titta - Anni Tanni Talleroinen - Kortit tulleet

2. Taija - Loru Koala karhuista - Kortit tulleet

3. Cookie - Pii pii pieni lintu - Kortit tulleet

4. Helka - Hiiri keittää puuroo -Kortit tulleet

5. Aliisa - Viirusilmä juonikas - Kortit tulleet

6. Nirppu - Toukka kiipee herneenvartta - Kortit tulleet

7. Mini itse - Sikin sokin sukkaset