...siis joulun jälkeen. Oikeastaan nämä on kaikki tehty kyllä Tammikuun puolella.

Aloitetaan synttärikortilla

Malli on Miijjan suunnittelema ja ollut marraskuussa (tai lokakuun lopussa) Jehkottaren Card Challengessa. En muista menikö se malli aivan tarkasti näin, mutta ainakin tuo kuva ja sen takana olevat suikaleet ovat mallista peräsin. Ja käytin sitten todella niitä jämäsuikaleita :).

Osanotto-kortti. Ajattelin tälläisen pelkistetyn version sopivan tilanteeseen, eikä mulla olisi sopivaa leimakuvaa ollutkaan. Tässä siis 3D kuva ja muutama ääriviivatarra.

Sitten olisi tulossa liuta synttärikortteja. Tämäkin malli on kotoisin Jehkottaren haastesivuilta.  Tähän sopi mielestäni hyvin tuo kiekuraleimasin :). Ja tuo hiiri on niin söötti!

Tässä ei mitään varsinaista mallia ole. Ihan omasta päästä. Aika pelkistetty versio, mutta tuo paperi oli mielestäni aika vauhdikas, niin jätin näin. Leima Whipper Snapperin. Kuvan liimasin ensin rusehtavalle paperille, leikkasin sen niin, että näkyy reunat ja kiinitin sitten sen 3D tarrapaloilla korttiin. Ylä-ja alareunoissa nauhat.

Tämä on vähän turhan valottunut kuva, mutta paras niistä, mitä otin. Tämäkin malli omasta päästä, joskus tämän tyylisen tehnyt ennenkin. Nämä kisut ovat PB:n Critter Party- setistä. Kuvat ovat basic-kartongin päällä, taustapaperina tuollainen "taivaspaperi". Sinistä nauhaa, ylhäällä ja alhaalla naulan näköisiä haaraniittejä ja vielä tuollainen musta kultareunainen Onnea-teksti.

Tässä nämä nyt sit oli :D. Jotain on siis aikaan saatu kumminkin, vaikka täällä onkin superhiljaista ollutkin. Nyt on hyvä mieli, kun sain nämä tänne :).