Josko taas pistäisi näytille tehtyjä juttuja. Edellisestä päivityksestä onkin taas aikaa. Tällä välin on syntynyt ainakin kasa kortteja ja vähän käsitöitä. Pari viikkoa sitten kävin Seinäjoen käsityömessuilla ja sieltä tarttui taas käsityökärpänen. Vielä kun ehtisi tehdä jotain. Katotaan, josko sitten parin kuukauden päästä olisi sen kärpäsenpureman tuotoksia esiteltävänä ;).

 

Tässäpä ensin vaikka kortit

Ensimmäisenä ylioppilaskortti. Tämä oli tilaustyö. Ainakin antajat olivat tästä tykänneet ;).

Vauvakortti ystävän pienelle pojalle.

Hurahdin kesän aika shaker-kortteihin. Tässä niistä yksi. Olen tehnyt näihin aina jonkin kuvan mukaisen aukon ja täyttänyt sen helmillä. Näitähän näkee tehtynä niin, että esim leimakuvan edessä olevassa taskussa on muutama helmi. Löysin Tiimarista kesän aikana todella halpoja helmirasioita ja niitä olen näissä sitten hyödyntänyt.

Tässä toinen, vähän erilailla toteutettuna. Tässä kuva on siis koholla kortista, koska sen taakse täytyi saada tehtyä se tasku, johon helmet laitetaan. Perhosen siivistä on leikattu osa auki, mistä nuo helmet sitten näkyvät. Jokaisella kololla on oma taskunsa, jotta ei olisi sitten tyhjää kohtaa. Tämä meni kummitytölleni :).

Rippikortti pojalle.

Ystävälleni <3 syntymäpäiväkortti. Tässä käytin sellaista samettihilettä tuossa isoimmassa valkoisessa kukassa, joka oli siis paperin kuviointia. laitoin siihenliimaa ja tätä samettihilettä päälle. Aika jännä tuli.

Syntymäpäiväkortti siskolle <3. Hän on minua vanhempi, mutta tämä kuva siksi, että ainahan pitää olla hiukan lapsenmielinen ;).

Ja vielä yksi shaker-kortti. Ensimmäinen shaker-kortti, minkä tein, oli hiukan tämänlainen. tai no nuo sydämmet oli ainakin melkein samat, mutta ei sitten muuta. En vain muistanut kuvata sitä :(. Molemmat menivät hääkorteiksi. Tämä meni serkulleni.  Alla vielä muutama yksityiskohta kortista.