No onpas taas vierähtänyt aikaa kun viimeksi oon käyny täällä kirjoittelemassa. Neitin kans päivät menee tosi nopeesti. Neiti ottaa kyllä päivällä tosi pitkät päikkärit et siinä ehtii välistä tekemään vaikka ja mitä ja sit taas toisinaan sitä ei saa aikaiseksi mitään sen kummempaa, sitä on vaan. Mut ei aina tarvi saadakaan niin hirveesti mitään aikaan ja pitäähän sitä välillä sit rentoutuaki :).

Mut oon saanu kyllä ihan oikeesti jotain sellaistakin aikaan mitä voin teille esitellä. Meillä neiti nukkuu näin aluksi sellaisessa rottinkisessa sängyssä. Siinä ei ole ollut mitään pinnasuojaa tai vastaavaa tähän asti. Tällä viikolla eräänä yönä kun neiti heräili syömään, oli hän potkutellut sen verran paljon, että jalka oli tullut sängystä "pihalle". Raothan tuossa sängyssä on tosi suuret, ettei mitään vahinkoa sikäli ollut tapahtunut, mutta päätin että nyt tulee meidän sänkyyn suoja.

Tälläisestä kankaasta:

1315783.jpg

Ja tälläiseltä näyttää sängyssä (ei tullut otettua kuvaa ennen kuin sen sänkyyn "asensin")

1315789.jpg

1315786.jpg

Toteutin suojan aika yksinkertaisesti täkkikankaasta laittamalla sen kaksinkerroin ja ompelemalla putkeksi ja sit vaan nauhat kiinni. Lopputuloksees olen kumminkin tyytyväinen ja nyt pysyy jalatkin sängyssä :)