No nyt se sitten selvis mikä mua oikein vaivaa! Mulle iski eilen illalla kauhea tarve tehdä kortteja. se taisi saada alkunsa siitä, kun tein tuon kamv vol2:sta tulleista materiaaleista kortin niin kuin vaihtoon kuului. Mies siinä sitten tuumas että " Onko sulla joku korttisyndrooma" :D. No sepä juuri. Ja jatkuihan tuo tauti vähän vielä aamullakin. Kaikki mitkä synty on aika yksinkertaisia toteutukseltaan. Jostain syystä onkin sitten jotenkin huono omatunto, kun ei ole nähnyt kovin vaivaa noiden tekemisessä. Hmmm kait sekin kuuluu taudinkuvaan....No joka tapauksessa ainakin suurimpaan osaan olen tyytyväinen.

Ensimmäinen on tälläinen keijukortti. Ensimmäinen kuva kortin etupuolelta ja tällä kertaa koristelin myös kortin takaosan niin tuo toinen kuva on sitten siitä

1422083.jpg 1422090.jpg

Tämä sammakkokortti on ollut mielessä jo pidemmän aikaa. Alunperin ajattelin että olis ollu kaks sammakkoa, mut olisivat ollu niin sopivasti tuon nauhan kukkien päällä, ettei nauhasta olisi ollu oikein iloa, niin päädyin sitten yhteen sammakkoon.

1422092.jpg

Ja pitäähän sitä välillä tehdä Magnoliaakin :)

1422099.jpg

Tämä siili on illan tuotoksista viimeinen. Jostain syystä en ole siihen oikein tyytyväinen. Ehkä suunnitteluun olis pitäny käyttää enemmän aikaa.

1422102.jpg

Sitten päästäänkin aamun tuotoksiin. Ensin tälläinen ruusukortti.

1422139.jpg

Tämä nallukka on pakettikorttikokoa.

1422149.jpg

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä tästä ihanasta apinaleimakuvasta tekemäni kortti. Tästä tykkään aika paljon :)

1422333.jpg