Sainpas minäkin kortin aikaiseksi tähän haasteeseen. Onkin jäänyt luvattoman monta haastetta väliin :(.

Kuva kortista on huono, kun unohdin kameran eilen kyläpaikkaan. Kunhan sen taas kotiin saan, niin otan kortista paremman kuvan. Tämä kännykällä otettu ei ole mikään paras mahdollinen. Taisi kumminkin onnistua paremmin kuin aiemman postauksen kuvat.

1787004.jpg

Taustapaperi Canonilta, sana Baby ja nuo jalanjäljet leimattu Autumn Leavesin leimoilla. Molemmat Bargaingardenista. Musteena ColorBoxin Chalk/ Alabaster. Teksti ei mielestäni näkynyt tarpeeksi hyvin, niin reunustin sen vielä mustalla kynällä. Jalanjäljet ovat saaneet ympärilleen pisteet valkoisella 3D-kynällä. Helmet on myös Bargaingardenista. Kukan olen saanut tuollaisenaan, nauha ostettu kauan sitten, en siis muista mistä. Reunan ääriviivat luultavasti Lumikelloilta.

Edit 16.14 Meinas siis ihan unohtua (hävettää :/)...Iso kiitos mallin suunnittelijalle! Ihana malli ja heti oli mielessä tämä kortti, joten ainakin minua inspiroi kovasti :)

Nämä uudet leimat saivat taas inspiksen aikaan tehdä kortti. Tällä hetkellä ei ole tarvetta vauvakortille, vaikka niitä onkin tullut kesän aikana tehtyä useampi. Tämä jää siis varastoon tulevaa tarvetta varten :).