Aargh!! Ei voi olla totta! Kirjoitin jo pitkän pätkän ja välilehteä vaihtaessani onnistuin sitten sulkemaan vuodatuksen sivun ja koko teksti katos!!! No ei auta kuin aloittaa alusta...

Eli eilen netissä surffaillessani linkistä linkkiin päädyin tälläisille, no kaupaksi sitä kai voi kutsua, sivuille. Kaupan nimi on PcCrafter ja siellä myydään mm. cliparteja, fontteja ym. Latasin kaupan kokeiluohjelman ja lisäksi 50 ilmaista kuvaa. Enkä tietenkään voinut vastustaa kiusausta vaan ostin sitten kaksi kuvakokoelmaa Fur-Ever Friends ja Simply Spring. Klikkaamalla tuota preview-linkkiä, pystyy katsomaan minkälaisia kuvia kokoelma sisältää. Ei tarvi ostaa sikaa säkissä :D. Nuo molemmat mitä ostin, sisälsivät myös taustoja. Maksoin ostokseni visalla ja kuvat sai tämän jälkeen ladata. Jotkut tuotteet oli käsittääkseni sellaisia, jotka lähetetään postissa, ovat siis kait levyllä. Nuokin olisi saantu levylle poltettuna, mutta olisivat maksaneet lisää melkein yhtä paljon kuin maksoivat nyt. Jätin siis väliin sen polttojutun.

Tuolla kokeiluohjelmalla ei pysty tulostamaan kuvia suoraan, mutta pystyy siirtämään kuvan leikepöydälle. Teinkin niin ja siirsin kuvia Wordiin. Siellä pystyin muuttamaan kuvan haluamani kokoiseksi ja jos halusin monta samankokoista se oli helppoa kopioi ja liitä-toiminnolla. Kuviahan voi käyttää niin paljon kuin haluat, onhan niistä maksettu. Ja käyttökin on monipuolista :). Voi käyttää leikekuvamaisesti tai jos tulostaa useamman samaa kuvaa, voi niistä tehdä 3D kuvia korostamalla haluamiaan kohtia. Mä ihan hurahdin noihin kuviin ja kun ne oli niin ihaniakin. Erilaisia tyylejäkin oli vaikka kuinka monta, kun oli niitä taiteilijoitakin vaikka millä mitalla. Luulisi sieltä löytyvän vähän jokaiselle jotakin.

Sain tänään sitten poistiakin :). Sekin valtameren takaa. Tämän linkin löysin jonkun sieltä tilanneen blogista (en vaan taas muista kenen, mä oon niin hyvä muistinen...). Kyseessä on siis Whipper Snapper-leimasinkauppa. Aivan ihania nämäkin ja ovat muuten saman piirtäjän tekemiä kuin nuo kuvat mitä ostin tuolta PcCraftilta.

1365872.jpg

Nuo hiiret on vielä tosi hyvän kokoisiakin ei siis mitään pikkuleimasimia. Toimitus oli tosi nopea, tilasin 3.3. ja tänään ne oli mun postilaatikossa. Eikä ne toimituskulutkaan ollu isot, oisko ollu 5 euron luokkaa.

Nyt olis vaikka millä mitalla askartelutarpeita ja inspistä. No vähitellen, pitää käyttää aina aika hyödyksi kun neiti nukkuu :). Ei silti tekemistä olis täs kodiski jonki verran. Mut kotonahan mä melkeistä oon päivät pitkät nii enkö mä jotain aina aikaan saa :)