Leikin taas leimakuvien kanssa tässä illalla. Niitä on kyllä niin mukava väritellä. Kunnon välineet vaan puuttuu. Niistä haaveillessa täytyy tyytyä niihin mitä löytyy. Tällä kertaa käytin pääasiassa puuvärejä.

1493470.jpg

1493474.jpg

Tässä kaksi kuvaa tästä ihanaisesta kissaleimasta. Tykkään molemmista värityksistä. Onnistuivat mielestäni aika hyvin. Kuvat otettu ilman salamaa, joten värit on varmaan aika lähellä oikeaa.

1493485.jpg

Tässä käytin peitevärejä. Vesivärejä mulla ei ollutkaan, eikä nämä toimi samalla tavalla, niin en sitten niin hirveän tyytyväinen tähän ole. Possulta katos melkein silmätkin :D. En osaa sanoa pidänkö lopputuloksena tästä vai alemmasta puuvärityksestä enemmän. Puuvärityksessä possu on aika pinkki :), kun taas tämä ylempi on ainakin sävyn puolesta parempi. Kisut ja tämän kolmikon kuvat olen saanut Miijjalta.

1493491.jpg

Vielä viimeisenä Tilda-neiti uikkareissaan. Tämän olen saanut Cookielta.

1493494.jpg

Tutut puuvärit pääsi taas kehiin ja tulos näkyy yllä. Ihan kiva. Kait. On tässä blogeissa seikkaillessa törmänny niin ihanasti ja taitavasti väritettyihin kuviin, ettei omat näytä enää oikein miltään. Tämä tietää siis vaan sitä että harjoitukset jatkuu. Pitäis varmaan käyttää omalla leimalla leimattuja kuvia, niin ei haittaa, jos menee pieleen. Heh, kyllähän mulla tänään menikin pieleen ja aika pahasti. Nimittäin yritin noilla peiteväreillä värittää niitä tanssivia ötököitä (löytyy sivulta leimasimet) ja niistä tuli kyllä niin kamalan näköisiä et lensivät jo roskiin. Josko sitten investois niihin tavallisiin vesiväreihin ja koittais niillä. Nii ja kunnolliseen pensseliin voi kans sijoittaa :).