Huh, mikä päivä eilen oli. Koko päivä meni oikeastaan ostoksilla. Piti käydä ostamassa uusi juhlahame, kun tässä kesällä on useammatkin juhlat. Ja tietysti piti sitten kierrellä vähän muitakin putiikkeja ;).

Olen saanut muutaman YO-korttitilauksen. Niitä sitten aloin illalla tekemään ja aikani rustattuani mietin mitähän se kello on, josko pitäis mennä nukkumaan, kun tuntui jo väsyttävän. Vähän melkein säikähdin kun katsoin kelloon, se oli puoli kaksi! Vähän kyllä meinas tänä aamuna nukuttaa kun neiti heräs syömään. Hänkin oli mukana ostoksilla ja taisi olla niin väsyttävää puuhaa (nukkua rattaissa :)) että nukkui yhteen putkeen puoli kahdeksaan asti. Eipä kyllä muutenkaan herää kuin kerran aamuyöllä.

No siis asiaan eli niihin kortteihin. Tälläisiä olen tähän mennessä saanut valmiiksi.

1583496.jpg

Tästä kortista tykkään todella paljon. Olisikin tarkoitus tehdä samalla mallilla vielä pari lisää, eri värisillä ruusuilla vaan. Nämä on vaalenpunaiset jos ei kuvasa erota. Helmiäiskorttipohja ja siihen laitoin kaksipuolisella teipillä tuollasita kuvioitua kuultopaperia. Meinasin ensin liimata ne, mutta liima veti paperin niin ruttuun, että päädyin sitten siihen teippiin. Sitten tuo neliö vaaleanpunaisesta helmiäiskartongista ja parit kohotarrapalat taakse. Kukkiin olen lisännyt paperinarusta lehdet ja päällystänyt varret.

1583499.jpg

Tämä on ensimmäinen visio, mikä päähäni tuli, kun kortteja tilattiin. Mustasta kartongista kehykset. Aukkokohtaan valkoinen helmiäiskartonki. Ruusu on 3D-kuva. Yo-lakki ja teksti ovat ääriviivatarroja. Molemmat liimasin ensin erilliselle paperille ja leikkasin sitten irti. Teksti on kiinni kohotarrapaloilla. Lisäsin vielä nurkkiin vähän timangeja :).

1583497.jpg

Tässä nyt ei ole mitään erikoista juttua. Aika peruskamaa siis. Taustapaperii, ääriviivatarroja ja 3d-kuva.

1583498.jpg

Tähän sain ideaa askartelukaupan ikkunasta. En kyllä muista siitä kortista muuta, kuin nuo reunasta leikatut ääriviivatarrat. Lisäksi kuvioitua kuultopaperia, vähän lisää ääriviivatarroja ja 3d-kuva.

Näitä kun oon värkänny, niin en ole vielä ehtinyt tehdä tämän viikon CardChallengen haastetta. Kävin sen kyllä katsomassa, jos olisi siihen tullut aiheeseen sopivaa ideaa, mutta ei ainakaan vielä sytyttänyt. Pitää toteuttaa se sitten jollain toisella aiheella :). Näissä on kyllä osassa havaittavissa menneitä haasteita, ainakin jossain muodossa.