Tilasin jo toukokuussa Amerikassa sijaitsevasta Bargaingardenista. Aivan ihania juttuja kauppa pullollaan, eikä hintakaan päätä huimaa. Normaalisti sieltä toimitus kestää n. 3 viikkoa, mutta mun paketti seikkaili maailmalla aina tähän päivään saakka. Eli kaksi kuukautta vierähti, ennen kuin löysivät kotiin. Myyjä oli kyllä tosi ihana ja hänen kanssaan vaihdettiin sähköpostia. Lähetyksen matkaa vaan ei voinut seurata esim lähetyskoodilla, koska oli kirjemuotoinen, eikä siinä ole tätä koodia.

No loppu hyvin kaikki hyvin ja tavarat mulla :). Tässäpä pieni esittely

1783721.jpg

Eyletti työkalut ja liimakynä. Nyt mäkin saan alkaa hakata eylettejä kortteihin. Monesti niitä ihallut, mutta puuttunu sitten nämä tarvittavat työkalut. Ja tuo liimakynä :), sillä voi piirtää tai kirjoittaa mitä haluaa ja sitten vaikka kimalletta päälle, niin tulee aikasta kiva :). On siis tosi ohut kärki tuossa, vain 0,7mm.

1783722.jpg

Vellum-tarroja ja tuollaisia kukan muotoisia haaraniittejä. Ne kimaltelee :)

1783725.jpg

Ihan vähän vaan timantteja :D. Onpa mukaan eksynyt yksi paketti helmiäkin.

1783729.jpg

Pari leimasinta. Olivat isompia kuin alunperin ajattelin. Kynä antamassa mittakaavaa.

1783730.jpg

Vähän nauhoja :). Noissa pienemmissä rullissa on 3feet ja isommassa 4feet. Mitä se nyt onkaan sitten eurooppalaisissa mitoissa. Jotain metrin molemmin puolin, suunnilleen. Nii ja noissa pienemmissä on tarra takana, ei tarvi liiman kanssa sählätä.

1783733.jpg

Tämän kuvan tavarat oli Christine laittanut kaupanpäällisiksi. Kaikenkaikkiaan siis hyvä ostospaikka, mulla vaan sattui tämä tilauksen saapuminen vähän kestämään, mutta tiedän kyllä muita, joilla on tullut ihan ajallaan. Niin ja pääasia, että kamat löysi kumminkin kotiin :).