Viime aikoina on tämä vuodatuksen hallintasivut ja erityisesti tuo kuvagalleria tökkinyt pahasti. Silti päätin urheasti laittaa teille esille muutaman kortin :).

Nämä vauvakortit olen tehnyt jo aiemmin, on vain jäänyt tänne laittamatta. Tyttövauvankortti on tilaustyö ja poikavauvan kortti tuli omaan käyttöön. Aivan ihanan suloinen tapaus olikin, niin kuin vauvat yleensä tuppaa olemaan :D

1801297.jpg

Paperit taitaa olla tiimarista, paitsi tuo yksivärinen kartonki. Se taitaa olla sellaisesta Lidlistä ostetusta setistä. Leimasin on Penny Blackin baby hammock ja väritetty puuväreillä. Kukkiin ja perhoseen lisäksi kimallusta. Paperikukat mulla on kaikki samassa rasiassa ilman pakkauksiaan, niin en osaa sanoa kenen ja mitä sarjaa ovat. "Timanttikukat" on Nettaksesta ja teksti tulostettu. Teksti on korotettu 3mm 3D-tarralla.

1801301.jpg

Tässä en muista mistä tuo taustapaperi on. Piparireunainen tausta on Miijjalta, kirjainhologrammitarrat on Lumikelloilta, "timanttikukat" vaihdosta. Nuo hopeiset kiekurat olen tehnyt liimakynällä ja päälle ripottelin hilettä. Tuo hile vaan oli aika isoa. Totesinkin että pitää tuollaista tarkoitusta varten hommata hieman hienompaa. Kuva ja väritystapa samat kuin edellisessä.

1801305.jpg

Eilen tuli käytyä kaverin uudella tuvalla ja tällainen kortti vietiin kukkien kera toisen kaverini kanssa. Tässä taustapaperi on tulostettu Canonilta, tuo valkea, jossa kukkia (on muuten helmiäispinta, eli kimaltaa kauniisti) olen saanut MariAnnilta Ruotsin tuliaisena. Tilda talo, Tilda-kukka, nuo tagin kukat sekä itse tagi ja vielä tuo eyletti ovat vaihdossa tulleita. Eivät kyllä varmaan samalta ihmiseltä, en nyt muista. Tuo nauha on onnenpuusta. Niin kuin varmaan huomasitte, käytin tässä Jehkottaren haasteen edellistä numeroa, eli 17#. Tais olla aika mukava, heti tuli tällä mallilla kortti mieleen, kun tuli tuosta kyläilystä tieto :).